Ervaringen

Kortom: een aanrader!

 

“Ik werk al enige jaren met de mappen van Nadenksels binnen mijn praktijk en de plusgroepen die ik begeleid. Wat ik zo leuk vind is dat het in verhaalvorm wordt gebracht binnen een thema en niet enkel een losse stelling.  Daarbij nog verwerkingsopdracht van een hogere denkorde om tot verdieping te komen: kortom een aanrader!”

Daniëlle Wilborts

Praktijk TOP
Advies- en coachingsbureau hoogbegaafdheid

Jury Berrie Heesen Prijs

Een map op maat, direct voorhanden als instrument dat daardoor ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Een sympathiek initiatief, met oog voor zowel het praktische als het filosofisch-inhoudelijke.

De voorbeelden van korte verhaaltjes en opdrachtjes die vergezeld gaan van een serie vragen bieden mogelijkheden om een filosofisch gesprek met kleuters aan te gaan. Ze gaan uit van alledaagse dingen, herkenbaar, verrijkingen voor kinderen die meer willen, meer weten, meer aankunnen en uitdaging nodig hebben.

De kracht van deze aanzetten zit in de opbouw; doordacht en gestoeld op praktijkervaring. De map biedt al met al een stevig houvast voor wie er mee aan de slag wil.

We wensen je veel plezier en succes in de toekomst!”

Jury Berrie Heesen Prijs 2014

Recensie Silvia Drent

Recensie Sylvia Drent (www.sdrent.nl) opgenomen in het Digitaal handelingsprotocol begaafdheid (DHH)-Uitgeverij Koninklijke van Gorcum.